Шампион на ATP уверява феновете: Дел Потро се намира в отлична форма

от в 14:03 на 01.02.2022
Диана Андреева

Почитателите на Хуан Мартин Дел Потро с нетърпение очакват завръщането на аржентинския тенисист обратно в професионалния тенис. След поредната контузия, принудила аржентинеца да преустанови изявите си на корта, Дел По официално потвърди, че е готов отново да се състезава на най-високо ниво. Той ще вземе участие в два последователни турнира, провеждащи се в Южна Америка през този месец, а именно ATP 250 събитието в Буенос Айрес и надпреварата от серията ATP 500 в Рио де Жанейро.

Освен феновете на Дел Потро, неговите по-млади колеги също с нетърпение очакват завръщането му на корта. Кристиан Гарин е сред мнозината играчи, вдъхновили се като деца от шампиона на US Open 2009-а, а наскоро чилиецът дори е имал възможност да проведе съвместна тренировка с него. В последвало интервю пред ESPN Гарин коментира формата на Дел По и сподели, че няма търпение да наблюдава отново неговата игра:

„Хуан Мартин дел Потро е модел за подражание на мен и редица други състезатели от години. Той е толкова борбен и никога не се отказва, независимо от препятствията по пътя му. Невероятно е, че ще се завърне отново в Тура. За мен винаги е приятно да наблюдавам играта му и наистина се надявам, че ще достигне отново онова ниво, извело го до успехите в миналото. Преди известно време проведохме съвместна тренировка в Маями и без никакво колебание смея да кажа, че се намира в отлична форма." - завърши Гарин.

Източник: Canal Tennis


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампион на ATP уверява феновете: Дел Потро се намира в отлична форма Диана Андреева
Теми:  
atp | дел потро | кристиан гарин | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook