Шампион от РГ: Федерер и Надал никога не са били като Джокович; той те разконцентрира умишлено

от в 16:55 на 16.11.2023
Калоян Соколов

Яник Синер несъмнено играе най-добрия тенис в своята кариера и в момента е на крилеца на народната любов, тъй като ставаме свидетели на една същинска "Синермания" в Торино. Световният номер 4 е подкрепян изключително бурно от зрителите в зала "Pala Alpitour", като не можем да забележим и едно празно място по време на неговите мачовете от финалите на ATP.

Самият Синер пък се отблагодарява подобаващо на своите сънародници, след като на старта нямаше проблеми срещу Стефанос Циципас, а онзи ден срази Новак Джокович за пръв път в своята кариера. Разбира се, то световният номер едно не пропусна да се заиграе по традиция с публиката, която беше изцяло срещу него и дори молеше да бъде освиркван, а въпросното поведение беше строго осъдено от легендата на италианския тенис Адриан Паната, който сподели следното пред Corriere dello Sport:

"Виждали ли сте някога Федерер и Надал да се държат така, както Джокович онази вечер? Бих се обзаложил, че той е готов на всичко, за да разбие ритъма на своя съперник и да го разконцентрира, за да спечели даден мач. Той винаги прави това. Първо е ходенето до съблекалнята, след това извиква физиотерапевта... Прави абсолютно всичко възможно. Изобщо не харесвам подобно поведение и Слава богу, че Синер не се интересува от тези неща и просто си стоеше спокоен в стола за почивка" - сподели бившият шампион от Ролан Гарос.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампион от РГ: Федерер и Надал никога не са били като Джокович; той те разконцентрира умишлено Калоян Соколов
Теми:  
atp | nitto atp finals | адриано паната | интервюта | любопитно | новак джокович | торино | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook