Шампионка от Шлема каза заветното "да" на известен футболист

от в 09:13 на 05.01.2022
Диана Андреева

Професионална тенисистка Слоун Стивънси и футболистът Джози Алтидор се познават откакто са били в училище, а вече официално са съпруг и съпруга. Американката и Джози за първи път се засичат в коридорите на Бока Преп, а впоследствие запазват приятелски отношения с помощта на социалните мрежи, защото Стивънс е принудена често да пътува. Двамата случайно се засичат през 2016 г., когато се сблъскват един с друг в Калифорния, а както самите те винаги казват - оснаналото е история.

Символичната дата на сватбата им е избрана специално - първи януари 2022. Идеята е, че началото на новата глава от живота им настъпва със страта на годината, пък и само дни след голямохо празненство Стивънс отлетя за Австралия, където започва началото на сезона за състезателите от ATP и WTA Тура.

В своя Instagram акаунт Стивънс сподели кадър от церемонията, а коментарите от феновете се множаха с всяка минута. Освен почитатели на двамата спортисти, своите поздравления изказаха още Наоми Осака, Барбора Крейчикова, Кори Гоф и Аманда Анисимова, както и още много колежки на американската тенисистка. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионка от Шлема каза заветното "да" на известен футболист Диана Андреева
Теми:  
wta | любопитно | сватба | слоун стивънс

Коментари





Следвайте ни в Facebook