Шампионката Барти: Последните две седмици бяха невероятни за мен

от в 09:42 на 31.03.2019
Калоян Пламенов

Младата австралийка Ашли Барти бе на седмото небе след триумфа си в Маями. Тя надделя на финала над Каролина Плишкова и така успя да спечели най-голямата титла в своята професионална кариера до момента.

"Това бяха едни невероятни две седмици за мен. Това бе един много голям мач, но за моя радост показах силна игра и в крайна сметка смятам, че заслужено си завоювах правото да вдигна трофея", коментира австралийката на пресконференцията след срещата.

"Със сигурност се гордея със себе си, както и съм горда от начина по който станах шампионка в Маями. Моят екип и аз успяхме да свършим изключително добра работа и в крайна сметка всичко завършва отлично". 

"Имах затруднения в първия сет. Видяхте, че изоставах с пробив и два гейма, но за моя радост успях да се върна бързо в играта и след това да го спечеля в тайбрека. Каролина е много силен съперник, така че ми бе доста трудно".

"Мисля си, че изходът от първия сет бе ключов към крайния успех и самият факт, че успях да го спечеля ми помогна много. Не си мислете, че не бях уморена. И двете изиграхме много мачове в турнира. И аз, и Каро".

"Според мен мога да играя и много по-добре, ако трябва да бъда честна, но в крайна сметка след две тежки седмици умората наистина си казва думата", каза още Барти. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионката Барти: Последните две седмици бяха невероятни за мен Калоян Пламенов
Теми:  
ашли барти | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook