Шампионката Осака: Още не мога да осъзная какво съм постигнала (видео)

от в 07:05 на 09.09.2018
Калоян Пламенов

Наоми Осака не бе на себе си от радост след първия си триумф от "Големия шлем". Тя победи убедително Серина Уилямс след 6:2, 6:4 и така завоюва US Open пред хилядите зрители, които бяха дошли да подкрепят американката на Централния корт.

"Мисля, че сервисът ми бе много добър през целия мач и това ми помогна да стигна до успеха. Не мога да повярвам, че печеля този турнир и като цяло още не мога да осъзная какво съм направила", каза новата шампионка.

"Според мен след няколко дни ще мога да осъзная колко сериозен успех съм постигнала, в момента все още не мога да го асимилирам. Видях, че по време на мача Серина има някакъв спор с рефера, но публиката вдигаше прекалено много шум и не разбрах за какво точно става на въпрос, така че не мога да коментирам". 

"След като видях, че е 5:3 за мен и получавам служебен гейм се чувствах малко объркана. В същото време знаех, че трябва да съм през цялото време на 100% концентрирана, защото срещу мен бе една велика шампионка".

"Следващата ми цел е да спечеля и турнира в Токио. Мисля турнир за турнир и мач за мач. Не си поставям някакви толкова далечни цели. Формата е нещо моментно, знаете". 

"Честно казано още не знам какво да правя с толкова много пари, които ще спечеля след този трофей. Не съм от хората, които обичат да харчат за себе си. По-скоро гледам семейството ми да бъде щастливо. Ако всички от семейството ми са щастливи, тогава и аз съм щастлива".

"Със сигурност ще бъда по-уверена в себе си. Не може да спечелиш турнир от "Шлема" и самочувствието и увереността да не ти се увеличат малко (смее се). Ще си вярвам повече на корта при всички положения". 

"След мача ще гледам да се наспя за начало, а след това ще празнуваме. Много съм уморена, наистина ми се събраха много мачове напоследък. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионката Осака: Още не мога да осъзная какво съм постигнала (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
us open | наоми осака | открито първенство на сащ | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook