Шампионски гости в Шампионска лига: Джокович и Беретини изгледаха на живо Милан - Интер

от в 01:36 на 11.05.2023
Мирела Николова

Полуфиналът от Шампионска лига между Милан и Интер бе голямото спортно събитие на вчерашния ден и напълно очаквано, трибуните на стадион "Сан Сиро" в Милано бяха изпълнени до краен предел. Измежду всички близо 76 хиляди зрители по трибуните присъстваха мнозина спортни знаменитости, сред които бе самият Новак Джокович, както и втората ракета на Италия Матео Беретини. 

Сърбинът никога не е криел любовта си към "Милан", като често сме го виждали в компанията на неговия добър приятел и настоящ нападател на "росонерите" Златан Ибрахимович. Световният №1 и този път не пропусна да се срещне с именития швед, след което зае мястото си във ВИП ложата до бившия играч на "Милан" Андрий Шевченко, а в близост до тях бе и легендарният Паоло Малдини, който е рекордьор по изиграни мачове с червено-бялата фланелка и е считан от мнозина за един от най-добрите защитници за всички времена.

По време на двубоя пък камерите на стадиона уловиха и Матео Беретини в компанията на своята нова приятелка Мелиса Сата. Известно е, че бившият №6 е почитател на друг италиански гранд - "Фиорентина", и поради тази причина остава загадка на кой отбор е стискал палци в снощния мач.

В крайна сметка полуфиналната среща завърши с успех на "Интер", чието силно начало, довело до два гола съответно в 8-ата и 11-ата минута, им осигури победата с 2:0. 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионски гости в Шампионска лига: Джокович и Беретини изгледаха на живо Милан - Интер Мирела Николова
Теми:  
atp | златан ибрахимович | любопитно | матео беретини | милан | новак джокович | паоло малдини | шампионска лига

Коментари





Следвайте ни в Facebook