Шампионът Джари: Григор е фантастичен играч; радвам се, че споделих този финал с него

от в 18:20 на 27.05.2023
Калоян Соколов

Николас Джари заслужено се превърна в новия шампион на състезанието в Женева, след като надви Григор Димитров във финалния двубой и така заоюва своята втора титла в хода на сезона. Чилиецът направи сериозна заявка за силно представяне на предстоящия Ролан Гарос, демонстрирайки изключително ниво на сервиране и впечатляваща мощ от дъното на корта, а ето какво каза новият на носител на трофея в швейцарския град по време на церемонията по награждаването:

"Бих искал на първо място да поздравя Григор. Ти си един наистина страхотен играч и се радвам, че споделихме този финал. Поздравления и към твоя екип за добре свършената работа. Пожелавам ти късмет оттук насетне и добро представяне на Ролан Гарос.

Също искам да изкажа специални благодарности на треньора си, както и на моята съпруга и син, които тази седмица пътуваха заедно с мен. Няма как да забравя и всички организатори спонсори, доброволци, подавачи на топки, съдии и фенове, които направиха този турнир толкова специален. Обичам това място и се надявам да се завръщам и занапред" - завърши речта си Джари.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионът Джари: Григор е фантастичен играч; радвам се, че споделих този финал с него Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | женева | интервюта | Николас Джари

Коментари





Следвайте ни в Facebook