Шампионът Медведев: Последните дни бяха най-добрите в живота ми

от в 08:08 на 19.08.2019
Калоян Пламенов

Шампионът от турнира в Синсинати Данил Медведев не бе на себе си от радост след най-голямата титла в кариерата си. Той победи на финала Давид Гофен в два сета и така стигна до първия си "Мастърс" трофей.

"Трудно е да намеря думи", обяви той след успеха си, цитиран от ESPN.

"Това е резултат от цялата тази упорита работа, която влагам в тренировките и мачовете. Наистина съм адски щастлив, че спечелих в Синсинати. Истината е, че ме измъчваха крампи, тъй като през последните седмици поиграх доста, но в крайна сметка успях да удържа успеха си".

"Искам да кажа, че дори и да не бях завършил с трофей, последните три седмици бяха невероятни за мен и може би бяха най-добрите в живота ми на корта. Но разбира се, че е по-добре да спечелиш трофей". 

"Не е окей да загубиш три поредни финала. Ако бях загубил и днес щях да се усъмня как е възможно това. В крайна сметка нещата завършиха по най-добрия начин. Не е нужно да си задавам много въпроси, след като спечелих този мач. Време е за малка почивка.

"Нямах нито един лош мач в турнира, това бяха най-добрите дни в живота ми, а сервисът ми никога не е работил толкова добре". 


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Шампионът Медведев: Последните дни бяха най-добрите в живота ми Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в синсинати

Коментари

Следвайте ни в Facebook