Шампионът Надал: Това бе най-добрият ми мач от целия турнир

от в 05:38 на 12.08.2019
Калоян Пламенов

Рафаел Надал остана адски доволен от 35-ата си спечелена "Мастърс" титла, след като спечели турнира в Монреал и защити трофея си. Той надделя на финала без никакви трудности срещу руснака Данил Медведев, а това бе и първа среща между двамата в тура. 

"Мисля, че първият гейм на мача бе много важен и аз го изиграх добре. Наложи се да спасявам точка за пробив. Успях да си взема подаването. След това мисля, че като цяло изиграх един наистина доста солиден мач. Това бе най-добрият ми мач от турнира, без никакво съмнение", коментира Рафа след победата си.

"Моята тактика бе да не му давам лесни удари. Това в крайна сметка успя да сработи. Имаше моменти в които обаче той контролираше мача, но за моя радост успях да стигна до титлата си и да защита трофея си тук. Напоследък почти не бях играл на твърди кортове, но се радвам, че защитих този трофей".

"Данил игра много солидно през цялата седмица и свърши страхотна работа в Монреал, така че му пожелавам наистина много успехи за в бъдеще. Той е един изключително талантлив тенисист, няма никакво съмнение в това". 

"Аз лично мисля, че свърших доста неща по добър начин. Променях посоките на ударите си, променях и ритъма по време на мача, като цяло бях концентриран и играх наистина добре. Има от какво да бъда доволен, определено". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионът Надал: Това бе най-добрият ми мач от целия турнир Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | рафаел надал | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в монреал

Коментари





Следвайте ни в Facebook