Шампионът Пол: Бих играл тук всяка седмица; винаги е привилегия да споделям корта с Григор

от в 19:22 на 20.10.2024
Елеонора Александрова

Томи Пол триумфира с титлата на ATP 250 турнира в Стокхолм за втори път в своята кариера, побеждавайки най-добрия ни тенисист Григор Димитров и така се превърна в третия тенисист, спечелил най-много титли през 2024-та година, нареждайки се след Яник Синер (7) и Карлос Алкарас (4), като Пол вече има 3 трофея през сезона и общо 4 в кариерата си, като американецът не скри вълнението си от своя успех:

"Чувството да играя отново тук е невероятно. Това място е много специално за мен, тъй като именно във Стокхолм спечелих първата си ATP титла преди години. Мечтата ми е да мн мога да играя тук отново и отново. Усещах, че с всеки изминал ден играея все по-добре.

Григор, винаги е привилегия да тренирамe заедно и да играем един срещу друг! Поздравления на теб и на екипа ти за успеха. За мен е огромно удоволствие да споделям корта с теб. Към моя екип и семейството ми - благодарен съм за всичко, което правите за мен. Признателен съм изключително много за подкрепата, която показвате към мен!

Добра работа и на децата, които подават топките, както и на организаторите. Казвал съм го и преди - това е любимият ми турнир. Благодаря ви за всичко!" - завърши Пол.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Шампионът Пол: Бих играл тук всяка седмица; винаги е привилегия да споделям корта с Григор Елеонора Александрова
Теми:  
atp | бгтенис | григор дмитров | стокхолм | томи пол | шампионска реч

Коментари





Следвайте ни в Facebook