Шампионът се завърна: Дел Потро проведе първата си тренировка на Артър Аш Стейдиъм

от в 09:11 на 08.09.2021
Диана Андреева

Хуан Мартин Дел Потро винаги е бил един от най-способните и обичани състезатели в Тура, но непрестанните контузии са го принуждавали във времето да пропуска огромни периоди от време на корта и в крайна на сметка напълно да разгърне огромния си потенциал. Такъв е и случаят в момента, тъй като Кулата от Тандил бе принуден да подложи дясното си коляно на серия от цели четири поредни интревенции, но за пореден път показа несломим дух и отново желае да се завърне в спорта.

Южноамериканецът пристигна в Ню Йорк за втората седмица на турнира и от вчера започна няколкодневна подготовка съвместно с Джон Макенроу, което поражда слухове за евентуално партньорство между двамата. Това е добра новина за почитателихе на Дел Потро, защото самият той с усмивка прекрачи отново прага на тенис центъра в Ню Йорк, където преди 12 години вдигна своя първи и до момента последен трофей от Големия шлем. 

Първата тренировка на Дел По се проведе през вчерашния ден на Артър Аш Стейдиъм. В 12 часа и 30 минути след полунощ аржентинецът започне подготовката си, но кога ще имаме възможност отново да го видим обратно на професионалната сцена, където да се състезава наред с останалите атлети, все още не е известно. За последно класираният в момента под номер 746 в световната ранглиста взе участие в надпреварата в Куинс през 2019, ала  бе принуден да се оттегли поради силни болки във втория си мач.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионът се завърна: Дел Потро проведе първата си тренировка на Артър Аш Стейдиъм Диана Андреева
Теми:  
us open | джон макенроу | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook