Шаповалов и Еванс с двусетови победи на турнира в Куинс

от в 19:28 на 17.06.2021
Диана Андреева

Безкомпромисен Денис Шаповалов не остави шансове на ветерана Фелисиано Лопес и си осигури място в следващия етап от турнира в Лондон. Шаповалов, който неведнъж е споделял, че много обича зелените кортове, заслужено се наложи в последователни сетове - 6:2 6:3. На 1/4-финалите канадецът ще срещне победителя измежду Франсис Тиафо и Виктор Троицки, като противникът на Шаповалов все още не е определен.
За да си осигури място сред последните осем в надпреварата световният номер 14 се нуждаеше от точно 68 минути. Благодарение на почти безпогрешния си начален удар Шаповалов безпроблемно печелеше подаванията си, а великолепните му отигравания от дъното на корта не оставиха никакви шансове на Лопес да се бори за успеха.

В друга среща от днешната програма Дан Еванс се справи с Адриан Манарино. Представителят на домакините, макар и изправен пред известни затруднения, се наложи с 6:4 7:6(7). Ключът към успеха на Еванс бе колебливата игра на Манарино от всяка една точка на корта и именно честите непредизвикани грешки на Адриан го оставиха извън следващата фаза на турнира.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шаповалов и Еванс с двусетови победи на турнира в Куинс Диана Андреева
Теми:  
адриан манарино | даниел еванс | денис шаповалов | тенис турнир в куинс | фелисиано лопес

Коментари





Следвайте ни в Facebook