Шаповалов вбесен - откраднаха му багажа в хотел!

от в 16:59 на 25.05.2019
В
Денис Шаповалов стана жертва на изключително неприятно преживяване - неговият багаж бе откраднат в хотела, в който канадският тенисист ще отседне по време на престоя си в Париж поради участието си на Откритото първенство на Франция, което започва от утре - в неделя. Вбесен, Шаповалов сподели мислите си в официалния си профил по социалните мрежи, където младият талант направи своеобразна рекламация на хотел ,,Новотел Ла Дефанс". А ето и какво точно сподели той:
,,Абсолютно ужасно преживяване в Париж в хотел ,,Новотел Ла Дефанс". Докато съм в лобито на рецепцията за настаняване, куфарът ми беше откраднат. Охраната не направи абсолютно нищо, за да спре това и хотелът не помогна изобщо. Отне цял половин ден само за да се намери видеоматериал на човека, откраднал куфара ми (който, естествено, не ми е върнат). Отгоре на всичкото на членовете на отбора ми им бяха дадени погрешни стаи. Като цяло съм разочарован. Това е моята PSA (анонс/критика на публичното обслужване), така че се надявам на друг да не му се случи това, което на мен ми се, но аз няма да отсядам тук отново."

Шаповалов ще стартира участието си на Ролан Гарос в понеделник или вторник, като левичарят ще се изправи срещу намиращия се във форма Ян-Ленард Щруф.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шаповалов вбесен - откраднаха му багажа в хотел! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook