Шарапова и Александрова продължават в Санкт Петербург. Макарова е аут

от в 23:08 на 28.01.2019
В
В Санкт Петербург тази седмица започва силният женски турнир от серията премиум с награден фонд $823,000.

Мария Шарапова е една от най-силните участнички на турнира, а имено тя днес започна и своето участие.

Маша се изправи срещу Дария Гаврилова. Мария беше абсолютно безпощадна в мача и не даде никакви шансове на австралийската си съперничка. Шарапова реализира перфектен първи сет, не давайки и гейм на своята противничка, a във втората част въпреки че изоставаше с 4:2, Мария набързо се окопити и се озова в позиция да сервира за мача и не се поколеба да затвори двубоя!

Друга рускиня, Екатерина Александрова също върза "геврек" на дошлата от квалификации своя сънародничка Ана Калинская.

Въпреки че тя срещна много трудности в първия сет, където допусна  пробив и се стигна до тайбрек, където шестата поставена надделя на 4, а във втората част тя бе повече от категорична и така и затвори мача за по-малко от 1 час и 20 минути с 7:6(4) 6:0, като така и си осигури място във втори кръг.

Още един руски сблъсък беляза днешния ден - Макарова срещу Звонарева, а  развръкзата бе изненадваща, като по-предно класираната Макарова допусна поражение след 6:3 6:4. Тя не успя да реализира нито един пробив в днешния мач, а опитната Вера, която е бивша финалистка на Уимбълдън, реализира брейк при 4:3 и 3:2 във всеки от отделните сетове, като така си осигури и първа победа над тази си съперничка.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарапова и Александрова продължават в Санкт Петербург. Макарова е аут В

Коментари





Следвайте ни в Facebook