Шарапова: Не оценяваш колко обичаш едно нещо докато не го загубиш

от в 13:52 на 29.03.2017
Мария Петрова

Мария Шарапова потвърди, че е максимално мотивирана да се завърне на най-високо ниво в тениса. Рускинята ще може да участва по WTA турнири от 26-и април и ще се включи директно на състезание в Щутгарт след тази дата.

Тя бе наказана в продължение на 15 месеца за употреба на забранен препарат.

В момента около бившата №1 се водят доста дискусии доколко е редно състезателки, които са били наказвани, да получават покани за участие от организаторите на състезанията.

"Винаги искаш да приключиш кариерата си или даден етап от живота по най-добрия начин. Трудно е да приемеш това да се случи при условия зададени от някой друг. Ще се боря здраво, за да се докажа и истината да излезе наяве.

"Не осъзнаваш колко много обичаш дадено нещо и колко много значи то за теб, докато не го загубиш за известно време," обясни рускинята си за периода извън тениса.

В него тя се посвети на своето образование и бизнес. Тя се записа на курс в Харвард и работи по различни други проекти. Освен това 29-годишната Шарапова работи върху автобиография, която излиза през септември.

"Научих, че мога да се справям и без тениса, което е малко плашещо, защото години наред съм се чудела как би изглеждал този период. Но в момента съм мотивирана и физически подготвена да покажа най-доброто от себе си като тенисист. Искам отново да се върна към обичайната си работа," допълни тя.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Шарапова: Не оценяваш колко обичаш едно нещо докато не го загубиш Мария Петрова
Теми:  
мария шарапова | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook