Шарапова разкри как е мотивирала Уилямс да се завърне на корта през миналата година

от в 14:22 на 09.09.2022
Мирела Николова

Съперничеството между Серина Уилямс и Мария Шарапова винаги е било окачествявано като едно от най-големите такива в историята на тениса. Мнозина обаче са на мнение, че освен съревнованието им на корта съществува вражда между двете състезателки и извън него, поради което феновете бяха силно изненадани, когато двете тенисистки публикуваха заедно снимка от Met Gala през миналата година. Впоследствие Винъс напълно опроверга подобни твърдения, разказвайки как трите са били истински щастливи да се срещнат отново и са се забавлявали по време на въпросната вечер.

Още едно доказателство за топлите отношения между Серина и Маша е изказване на рускинята през вчерашния ден, когато бе гост-коментатор за ESPN на полуфиналния двубой на US Open между Онс Жабер и Каролин Гарсия. По време на гостуването си бившата №1 в света отново засвидетелства своето уважение към Уилямс и разкри какво ѝ е казала, за да я мотивира допълнително да се завърне на корта.

"Беше удивително да наблюдаваме Серина отново в игра и да се насладим за последно на нейната класа и упоритост, които тя демонстрираше до последния мач в кариерата си. През миналата година говорихме за завръщането ѝ и тогава ѝ казах: "Не искам да прозвучи неуважително към настоящото поколение, но ти си много по-добра от тях и трябва да се завърнеш на корта". Наистина се радвам, че тя успя да играе в Ню Йорк", разказа петкратната носителка на титли от Големия шлем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарапова разкри как е мотивирала Уилямс да се завърне на корта през миналата година Мирела Николова
Теми:  
us open 2022 | wta | интервю | любопитно | мария шарапова | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook