Шарапова: Вече съм все по-близо до края на моята кариера

от в 08:17 на 10.10.2019
Калоян Пламенов

Бившата лидерка на женския тенис при жените Мария Шарапова призна, че е достатъчно близо до края на кариерата си.

През последните години тя е измъчвана от най-различни травми заради които пропуска доста турнири. Рускинята бе на път да се завърне в Линц след над десетилетие, но в крайна сметка контузия я спря от участие в турнира. 

Все пак тя акостира в австрийския град и раздаде автографи на доста от своите фенове.

"Не съм била в Линц отдавна, въпреки че имам страхотни спомени свързани с този град. През 2006 година успях да спечеля титлата тук", разкрива тя на австрийска земя.

"Разбира се, че доста неща са се променили оттогава. Отново съм тук, макар че не мога да играя в турнира. Ще се радвам обаче да се срещна с феновете и да участвам в събития, които са организирани от спонсорите".

"Основната ми цел в момента е да се възстановя от травмата си и да се подготвя най-добре за следващия сезон. Правя всичко възможно, за да вляза в ритъм. Не искам обаче да оказвам какъвто и да било натиск върху себе си".

"Все още има огън в мен. Знам как да действам, за да успея. Все още обичам тениса, макар че имам и други приоритети в живота. Разбира се, че вече съм достатъчно близо до края на моята спортна кариера, но никой не знае все пак какво ще се случи по-нататък". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарапова: Вече съм все по-близо до края на моята кариера Калоян Пламенов
Теми:  
мария шарапова | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в линц

Коментари





Следвайте ни в Facebook