Шарапова за моментната си форма и проблемите в играта ѝ

от в 13:37 на 08.08.2019
В


Говорейки на прескомференция след загубата си от Анет Контавейт на старта на турнира в Торонто, Шарапова разказа:



"Минало е повече време отколкото си мислих, от последния път, когато играх тук. Вярвах, че е било преди някалко години, ала за последно се състезавах на този турнир през 2011-та. Това беше физически мач. Тя беше по-агресивния играч, като имаше повече шансове накрая, което беше и решаващо за изхода на мача. Работя усърдно, за да достигна високо ниво и мисля, че този мач беше добър. Естествено не съм щастлива от резултата, но все пак се чувствам добре." коментира рускинята за срещата си срещу Анет Контаврйт. Вчера рускинята отстъпи на естонката след 6:4 3:6 4:6, като Мария срещаше особени трудности в спечелването на собствените си сервис геймове.



Относно моментната си форма, Шарапова коментира: "Все още изграждам увереността и формата ми, но това ще стане с времето. За съжаление още не съм достатъчно добре психически, затова се старая с всеки изминал ден да надграждам самочувствието си, но никога няма перфектен сценарий. Винаги се падам срещу трудни играчи, играя дълги мачове, и постоянно ще има трудности. Все пак вярвам, че не зависимо с кого играеш, трябва да покажеш най-добрия си тенис."



Шарапова запоследно записа победа повреме на тревния сезон, като тя успя да се наложи над 21-годишната представителка на Словакия, Виктория Кужмова, а самата тя споделя, че знае, че няма да е лесно да добие тново самочувствието, което преди е градяла с години.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарапова за моментната си форма и проблемите в играта ѝ В

Коментари





Следвайте ни в Facebook