Шарди отстрани топ поставения в Бостад в последователни сетове

от в 14:08 на 17.07.2019
В
Жереми Шарди изигра изключително стабилен мач, за да отстрани топ поставения на надпреварата в Бостад - Кристиян Гарин. Французинът поднесе изненадата в последователни сетове, побеждавайки чилийския си съперник с 6:4 6:4 за един час и 34 минути игра.

Още от самото начало на двубоя подаванията на Кристиян видимо представляваха крайна интрига. Шарди достигна до две поредни възможности за ранен брейк още във втория сервис гейм на първия поставен, но клей-специалистът от Южна Америка удържа и съумя да поведе в резултата. Радостта му обаче не бе особено дълготрайна, тъй като Жереми впоследствие изигра нов силен гейм на ретур, а този път се стигна и до пробив.

https://twitter.com/swedish_open/status/1151431994452168704

След затвърждаването му 80-тият в света дори достигна и до три поредни скрити сетбола, водейки с 4:2, но Гарин показа характер и измъкна тежкото си подаване. Въпреки това младият тенисист не успя съвсем да обере плодовете на труда си, тъй като до края на откриващата част Шарди бе безкомпромисен на начален удар, повеждайки в отделните части на срещата.



Видимо разочарован, Гарин търсеше начин да подобри представянето си възможно най-бързо, а тази амбиция донесе на южноамериканеца моментални резултати. 37-мият в света набързо проби и поведе с 3:0, но изведнъж безпогрешната и изпълнени с мощни печеливши удари игра на Шарди се завърна с пълна сила, като французинът не само че съумя да реализира рибрейк, ами проби фаворита в двубоя още веднъж, за да осъществи впечатляващата серия от пет последователно спечелени гейма.

https://twitter.com/swedish_open/status/1151426786342952960

Гарин сервира умело за оставане в мача, прекратявайки негативната си серия, но след това Шарди бе непоколебим при сервирането за успеха в двубоя, като след рутинно спечелено подаване изненадата в Бостад бе факт.

https://twitter.com/WeAreTennisFR/status/1151444041680216064

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарди отстрани топ поставения в Бостад в последователни сетове В

Коментари





Следвайте ни в Facebook