Шарипова с брутални разкрития за Зверев: Хвана ме за гърлото и ми пожела да умра

от в 15:00 на 26.08.2021
Мирела Николова

Един от най-авторитетните световни журналисти Бен Ротенберг през миналата година публикува първата част от разговора си с бившата приятелка на Александър Зверев - Олга Шарипова, която разказва историята си за физическото насилие, което германецът ѝ прилагал по време на US Open и Laver Cup през 2019 г. Днес Ротенберг публикува и втората част, която е дори по-стресираща от предишната и акцентира върху насилието от страна на настоящия световен №4 по време на Мастърса в Шанхай.

Шарипова разказва, че след един от двубоите на Зверев тя и нейна приятелка решили да отидат в близкия салон за красота, което предизвикало гнева на тенисиста, щом той се прибрал в хотелската си стая.

"Той ми се разкрещя по телефона: "Аз се прибрах, а ти защо не си тук? Защо си в салона, защо те чакам? Не ме ли обичаш?", а аз отвърнах: "За какво говориш? Винаги те чакам в стаята. Не се карам с теб, когато си някъде другаде. Нямам ли право на малко време за себе си, през което да се погрижа за лицето си?".

Когато се върнах в стаята, той веднага си тръгна с думите: "Чаках те. Сега ти ще трябва да ме чакаш". Разбрах, че когато той се върне, това ще се превърне в нова кавга и аз не я исках. Помолих го за разбиране, но така и не го получих."

Шарипова си спомня, че докато е била сама в хотела, за втори път през последния месец си е инжектирала инсулин.

"След като си дойде, той разбра, че нещо се е случило. Бях твърде спокойна. Той измери нивото на захар в кръвта ми - беше 30 mg/dL, което е животозастрашаващо ниско ниво."

Зверев ѝ дал да изяде пакет захар и след като е започнала да се възстановява, Саша отново ѝ се е нахвърлил.

"Той ме попита: "Защо ми причиняваш това? Разбираш ли как ми вредиш в момента?". Разкрещя ми се и каза: "Ако умреш в стаята ми, това ще ми навлече куп неприятности". Отговорих му: "Разбирам, че ти е трудно, но осъзнаваш колко по-лошо е за мен?".

По това време пишех на хора и им обяснявах как не искам да живея повече. Плачех, всеки ден плачех. На следващата сутрин нямах чувства, нямах думи. Той отново започна да ме обвинява и да твърди, че е жертва на ситуацията.

Каза ми: "Ако ще е така, трябва да стегнеш багажа си и да си тръгнеш", а аз се съгласих, след което влязох да си взема душ, а той не спираше да ме тормози отвън.

Когато излязох от банята, преди още да съм си взела кърпа, той дойде и ми заповяда: "Опаковай си нещата веднага и си тръгвай на момента!". Тогава му отвърнах: "Добре, не можеш ли да изчакаш няколко минути, моля? Все още съм гола."

Точно в онзи момент Зверев нападнал Шарипова по-жестоко, отколкото някога досега. Тя с ужас разкрива, че той я хванал за гърлото и я бутнал към стената на банята.

„Той започна да ме удря и аз се опитвах с всички сили да го отблъсна, а след физическото насилие продължи вербално такова и ми каза: "Надявам се да умреш! Трябваше да се случи още вчера, но не и в моята стая. Ако искаш да умреш, можеш да вземеш инсулин и да умреш на улицата, защото не искам проблеми. Не искам да се занимавам повече с теб!", спомня си рускинята.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарипова с брутални разкрития за Зверев: Хвана ме за гърлото и ми пожела да умра Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | интервю | любопитно | Олга Шарипова

Коментари





Следвайте ни в Facebook