Шелтън: Григор играе толкова красив тенис; той и Алкарас са любимите ми играчи за гледане

от в 10:37 на 26.10.2024
Калоян Соколов

Бен Шелтън се оказа огромен почитател на играта на Григор Димитров. 23-ият в класацията на ATP имаше шанса преди няколко седмици да бъде част от Световния отбор в Laver Cup, където можеше да наблюдава отблизо всички други звезди в Тура и очевидно именно нашата първа ракета е един от хората, които могат да задържат винаги интересе на Шелтън към случващото се на корта: 

Обичам да гледам Алкарас и обичам да гледам Григор Димитров. Това са двамата ми любими играчи. Алкарас е страхотен атлет, който умее да изпълнява всеки един удар от тенис учебниците и винаги е в състояние да забавлява от публиката, а усмивката не слиа от лицето му. Карлое има ярко изразен характер на корта и ми харесва, че той събира в себе си едновременно образ на шоумен играч на възможно най-високото ниво.

Григор пък играе играта толкова красиво. Смятам, че нещата, които прави на корта са доста сходни на това, което виждахме от Роджър Федерер. Перфектна техника, слайс, сервис; той изпълнява безупречно технически всеки един удар, така че обожавам да го гледам" - признава миналогодишният полуфиналист от US Open.

Източник: Sky Sports

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Шелтън: Григор играе толкова красив тенис; той и Алкарас са любимите ми играчи за гледане Калоян Соколов
Теми:  
atp | бен шелтън | григор димитров | интервюта | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook