Схемата в Умаг: Алкарас, Синер и още трима ярки представители на новото поколение

от в 16:32 на 24.07.2022
Мирела Николова

През следващата седмица ще се проведат последните АТР надпревари на клей за сезона, като сред тях е и тази в хърватския град Умаг. Там участие са заявили двама от най-ярките представители на младото поколение в лицето на Карлос Алкарас и Яник Синер, както и още трима обещаващи таланти - Холгер Руне, Себастиан Баез и Лоренцо Музети. Днес стана ясен жребият за турнира, а ето и какво отреди той на състезателите.

Карлос Алкарас е водач в схемата и като такъв ще открие кампанията си директно от втори кръг. Там го очаква сблъсък с победителя от мача между Иржи Весели и Федерико Делбонис, а при победа като най-вероятен съперник на младия испанец изглежда Даниел Алтмайер, който е и най-близо поставеният тенисист до тийнейджъра. На полуфиналите световният №5 би могъл да се изправи срещу своя връстник Холгер Руне или седмия поставен Фабио Фонини.

Долната половина на схемата се предвожда от Яник Синер, който също почива на старта и ще започне срещу някого измежду Микаел Имер и Хауме Мунар, а впоследствие на пътя му би могъл да застане словакът Алекс Молчан. Ако успее да се справи със съпротивата на възпитаника на Мариан Вайда, то младият италианец навярно ще трябва да премери сили с поставения под номер четири Себастиан Баез или своя сънародник, демонстриращ страхотна игра през последните дни - Лоренцо Музети, който ще стартира участието си с мач срещу Аляж Бедене.

Пълния жребий за надпреварата можете да разгледате тук:

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Схемата в Умаг: Алкарас, Синер и още трима ярки представители на новото поколение Мирела Николова
Теми:  
atp | жребий | карлос алкарас | лоренцо музети | умаг | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook