Шиникова намери място във финалната четворка на турнира в Португалия!

от в 17:12 на 15.10.2021
Диана Андреева

Изабелла Шиникова се класира за втори полуфинал за сезон 2021! Българката намери място сред последните четирима на турнира в Лагос, Португалия, след като надигра Елън Перес в последователни сетове - 7:5 6:3. Заслужено Белла се намира на едва една победа разстояние от финалния сблъсък, а Джесика Малечкова е състезателката, която я дели от участие в заключителния двубой.

Заслужено Шиникова достигна до този етап на турнира. Третата ни ракета при дамите показа солидна игра през изминалите дни и до момента не е инкасирала нито един сет. Това е втори полуфинал през 2021 за Белла, която само преди две седмици повтори постигнатото до момента, само че в Сантарем.

Играта на Шиникова през тези дни се основава предимно на постоянство от основна линия. Изабелла избягва да взимаш прибързани решения и да контролира темпото в разиграванията, а за сметка на това чака грешка от ракетата на опонентката си. Сервисът на Шиникова далеч не е на върхово ниво, но все пак тя намира начини да печели подаванията си и така се поздрави с пореден категоричен успех.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шиникова намери място във финалната четворка на турнира в Португалия! Диана Андреева
Теми:  
Български тенис | изабелла шиникова | шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook