Шиникова се справи с млада надежда и откри с успех кампанията си във Франция

от в 21:21 на 05.12.2021
Диана Андреева

Сезонът за Изабелла Шиникова продължава в пълна сила. Българката състезателка продължава да се съревновава почти ежеседмично, а резултатите и са повече от добри. Макар че в началото на изминалата седмица тя отстъпи в ранната фаза, днес Шиникова се представи повече от впечатляващо и откри кампанията си на квалификациите от Чалънджър турнира в Анхер, Франция с категоричен успех - 6:4 6:1.

Тази вечер Шиникова "отвя" младата местна надежда Алис Роб, като в хода на срещата българката бе безпогрешна във всеки един аспект от играта си и напълно заслужено напусна корта като победителка. По този начин Изабелла вече е част от основната схема, но все още не е известно с кого ще премери сили в първия кръг през утрешния ден.

Двете състезателки са се срещали и преди в миналото. Шиникова и Роб премериха сили и през 2019 година, когато Шиникова отново бе по-добрата от двете състезателки на корта и се справи. И все пак французойката със сигурност притежава голям потенциал, който тепърва предстои да развие.

Източник: БФТ


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шиникова се справи с млада надежда и откри с успех кампанията си във Франция Диана Андреева
Теми:  
Български тенис | изабелла шиникова | шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook