Шоуто е гарантирано: Алкарас и Надал обединяват сили за двойковия турнир на Олимпиадата в Париж!

от в 14:57 на 12.06.2024
Елеонора Александрова

Карлос Алкарас си спечели славата на достойния наследник на Рафаел Надал, както в световния тенис, така и на кортовете на Ролан Гарос. 21-годишният суперталант спечели тазгодишното издание на Откритото първенство на Франция, демонстрирайки здрава психика и атрактивен стил на игра.

Карлитос неведнъж е споделял желанието си да играе на двойки с легендарния си сънародник, а самият Рафа покани младия тенисист да участват на двойковата надпревара в Хамбург, за да се подготвят за Олимпиадата в Париж.

 Изглежда звездното дуо действително ще се събере за Игрите в Париж и ще зарадва със страхотно шоу всеки един тенис фен, след като информацията беше потвърдена от капитана на олимпийския отбор на Испания по тенис - Давид Ферер:

„Не успях да спечеля медал като тенисист, надявам се да го направя като капитан. Едната двойка е Надал и Алкарас, а втората все още не е ясна, като останалите тенисисти в отбора ще бъдат Алехандро Давидович Фокина, Пабло Кареньо Буста и Марсел Гранойерс. Убедени сме, че може да имаме повече от един спечелен медал.“ 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Шоуто е гарантирано: Алкарас и Надал обединяват сили за двойковия турнир на Олимпиадата в Париж! Елеонора Александрова
Теми:  
atp | карлос алкарас | олимпийски игри | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook