"Ще бъде чест и удоволствие за мен" - Конърс изяви желанието си да работи с Джокович

от в 18:56 на 30.03.2024
Елеонора Александрова

Драмата около раздялата на Джокович и Иванишевич се задълбочава все повече, като професионалното бъдещето на легендарния сърбин към момента не е ясно. По този повод един от най-успешните тенисисти в историята на играта и рекордьор по ATP титли, Джими Конърс, заедно със сина си Брет, споделиха доста интересни неща около световния номер 1 в подкаста на Брет и за желанието на осемкратният шампион от Шлем да работи с 24-кратния "мейджър" шампион.

На въпроса дали легендата иска да бъде треньор на Ноле, той отговори с известна доза хумор, но и с огромно уважение към Джокера:

"Искам да кажа, ако се появи възможност (да работя с него), със сигурност ще бъде удоволствие и чест, дори ако не съм точно негов треньор."

След това Брет допълни позитивите на това да си треньор на сърбина, споменавайки постиженията му от съвместната си работа с Иванишевич:

"Той не играе всяка седмица; това е едно от нещата, които могат да бъдат от полза. Вие не искате да пътувате 40 седмици в годината, нито той има това желае. Новак играе само в големите събития. Джокер, обади му се, ако мислиш за това!”

Дали ще станем свидетели на оформяне на едно интересно дуо в света на тениса, предстои да разберем!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Ще бъде чест и удоволствие за мен" - Конърс изяви желанието си да работи с Джокович Елеонора Александрова
Теми:  
джими конърс | любопитно | новак джокович | новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook