Ще има ли публика на Sofia Open 2021?

от в 15:10 на 18.09.2021
Диана Андреева

Само една седмица ни дели от началото на най-голямото тенис събитие в страната ни - Sofia Open. Столицата на България ще приеме част от елита в ATP Тура, но ще имат ли възможност почитателите на спорта да посетят Арена Армеец и да се насладят на турнира на живо - това е въпросът, който всички ние си задаваме.

Поради редицата ограничения, породени от вируса COVID-19, все още не е ясно дали фенове ще бъдат допускани по трибуните на предстоящия Sofia Open. В кратко изявление, публикувано в социалните мрежи, организаторите на надпреварата се обръщат към обществото и споделят, че са готови да направят всичко по силите си, за да осигурят достъп на хората до корта. Ето какво точно се казва в съобщението:

"Уважаеми фенове, скъпи приятели на тениса,
От името на Sofia Open ви информираме, че от дълго време правим всичко по силите си да имате възможност да гледате на живо звездите на световния тенис, които ще играят в "Арена Армеец" в шестото издание на турнира от 26 септември до 3 октомври.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sofia Open 🎾 (@sofiaopentennis)

Ние вярваме, че страхотната тенис публика отново може да бъде за пример - за спазване на всички противоепидемични мерки, задължително носене на предпазна маска в залата, дистанция от поне две седящи места един от друг при ограничен капацитет на съоръжението. Поведение, което вие вече демонстрирахте по време на Sofia Open 2020, следвайки стриктно действащите разпоредби в страната и строгите изисквания на ATP. Вие наистина бяхте публика за пример - и в България, и по света.

Искрено се надяваме, че необходимите разрешения ще бъдат дадени и ще имате възможност да се наслаждавате на живо на тениса на най-високо ниво на Sofia Open 2021, демонстрирайки отново, че сте модел за подражание. Да имате шанса да покажете подкрепата си на страхотните тенисисти, които също истински се радват да играят пред вас и нееднократно са споделяли прекрасните си впечатления от публиката в България.

 

За да сме напълно откровени с вас, ви споделяме, че ние сме напълно подготвени за изпълнението на всички задължителни мерки. Готови сме също така отдавна и за пускането в продажба на билети за Sofia Open 2021 при изпълнение на всички условия.
Наистина вярваме, че публиката за пример ще има възможността да бъде част от събитие за пример, превръщайки се отново в страхотна реклама за България по целия свят!" - завършва изявлението на организаторите. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ще има ли публика на Sofia Open 2021? Диана Андреева
Теми:  
sofia open | sofia open новини | арена армеец | софия оупън

Коментари





Следвайте ни в Facebook