"Ще ми липсваш": Григор с послание към Серина след новината за отказването ѝ

от в 13:48 на 10.08.2022
Мирела Николова

Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските си взаимоотношения, като често прекарват свободното си време заедно и дори наскоро посетиха заедно концерт на The Weeknd във Вашингтон. Освен това българинът нееднократно е заявявал как легендарната американка е най-близката му приятелка от WTA Тура и неведнъж му е помагала да намери баланса между спорта и живота извън тениса.

През вчерашния ден пък 23-кратната носителка на трофеи от Големия шлем обяви, че вече е готова да сложи край на знаменитата си кариера и това ще бъдат последните ѝ седмици на професионалната тенис сцена, като най-вероятно тя ще се сбогува с тениса на предстоящото Открито първенство на САЩ. Сред хората, които изпратиха послание към бившата №1, беше и най-добрият ни тенисист, който публикува в Instagram няколко снимки заедно със Серина и написа:

"Гордея се с теб, Серина, заради всичко, което си постигнала и което продължаваш да правиш! Нямам търпение да видя какво ти е подготвил животът занапред. Но ще ми липсваш", сподели първата ни ракета.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Ще ми липсваш": Григор с послание към Серина след новината за отказването ѝ Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | григор димитров | любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook