"Ще обходим цяло Монако, докато отслабнеш" Циципас сравни Бадоса с хипопотам (видео)

от в 16:37 на 10.07.2024
Георги Димитров

Напоследък влюбените двойки между представители на мъкжия и женски професионален тенис зачестяват, а определено една от най-любопитните е тази между Стефанос Циципас и Паула Бадоса, чиито отношения претърпяха множество обрати през последната година. За тяхната връзка се заговори преди повече от година, а те преминаха и през кратка раздяла, но бързо се събраха, като и двамата заявиха, че любовта им е по-силна от всичко. 

Изглежда двамата топ тенисисти към момента се наслаждават на дни на покой в Монте Карло, като вчера се появиха редица клипове в личните профили на двамата, в които гъркът, къде на шега и къде не, намеква на своята половинка, че прекалява с яденето и е нужно да тренира повече за да влезе в по-оптимална форма.

По реакциите на Бадоса изглежда, че тя наистина приема всичко в кръга на шегата и не се обижда, но със сигурност не се чувства по-добре от епитетите, с които я засипва Циципас, като в един момент той дори я сравнява с хипопотам и обяснява как двамата ще обходят пеш цяло Монако, докато тя не свали нужните килограми, а бившата номер 2 определено не беше щастлива от този факт, след като Стефанос на всичкото отгоре ѝ връчи да носи един куфар, а самият той почти спринтираше пред нея.

 Today's series of Stefanos Tsitsipas Instastories, in which he mocks and insults his girlfriend Paula Badosa, are deeply uncomfortable to watch. pic.twitter.com/CeAESlRfX8

— Tennis Blockade (@tennisblockade) July 9, 2024

Ситуацията провокира негативните реакции у почитателите на тениса, които сложиха етикет "женомразец" на гърка. Някои направиха връзка с друг подобен случай, когато Циципас отново бе нападнат от множество фенове и журналисти, за едно видео със сексистки наченки, което сподели в своите социални мрежи, относно отношенията между мъжа и жената в едно семейство, където се говореше как главната функция на една съпруга са да готви и да ражда деца.

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще обходим цяло Монако, докато отслабнеш" Циципас сравни Бадоса с хипопотам (видео) Георги Димитров
Теми:  
любопитно | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook