"Ще остане гол на корта, когато победим" Зверев поиска Григор да повтори направеното в София

от в 12:55 на 20.09.2024
Калоян Соколов

Александър Зверев застави Григор Димитров да направи стриптийз на корта, ако отборът на Европа спечели Laver Cup. Вчера европейците проведоха своята пресконференция, в която журналистите не пропуснаха да попитат Григор за изминалия благотворителен мач с Новак Джокович в София и също така шеговито се поинтересуваха дали можем да очакваме от българина отново да се съблече при евентуален триумф на неговия тим, както двамата със сърбина го сториха по време на шоуто в нашата столица.

"Надявах се да не споменавате това (смее се). Ще оставя момчетата да преценят какво да направя при подобен сценарий. С Новак наистина си прекарахме страхотно и беше срахотен жест от негова страна да дойде в България, за да подпомогнем моята фондация по такъв прекрасен начин. Прекрасно е да се забавляваш и същевременно да подкрепиш нещо толкова значимо за теб. Сега съм в отбор с тези момчета, така че съм длъжен да изпълня, каквото им обещая. Точно поради тази причина предполагам, че ще трябва да бъде много внимателен" - заяви първата ни ракета, когато беше прекъснат от Зверев.

"Григор ще остане чисто гол на корта, когато спечелем, за да зарадваме жените фенове по трибуните. Също така и заради нашия капитан Бьорн Борг, който също изявява подобно желание" - пошегува се световният номер 2.

Източник: Sportskeeda


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще остане гол на корта, когато победим" Зверев поиска Григор да повтори направеното в София Калоян Соколов
Теми:  
atp | laver cup | александър зверев | бьорн борг | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook