"Ще се омъжиш ли за мен?": Григор Димитров получи предложение за брак от фенка

от в 11:35 на 26.03.2023
Мирела Николова

В тениса нерядко сме виждали любимците на публиката да получават предложения за брак по време на своите мачове посредством плакати или пък вик на съответния зрител. Преди два дни най-добрият ни тенисист Григор Димитров, който е спечелил сърцата на мнозина по света благодарение на своята харизма и атрактивна игра, също бе поставен в подобна ситуация след откриващия си двубой на Мастърса в Маями.

Първата ни ракета се нуждаеше от над 2 часа и половина, за да се справи със съпротивата и мощта на световния №103 Ян-Ленард Щруф, но въпреки значителната продължителност на сблъсъка си нашето момче не пропусна да отдели време на събралите се фенове покрай корта, за да се снима с тях и да раздаде автографи.

Сред тълпата бе и една дама, която държеше в ръце плакат с надпис "Григор Димитров, ще се омъжиш ли за мен?" и също не бе подмината от родния ни представител. Той прие с усмивка предложението и се снима с нея, а впоследствие снимката набра популярност в социалните мрежи.

В следващия си двубой Димитров ще се изправи срещу десетия поставен в схемата Яник Синер, като срещата помежду им е поставена последна в програмата на втория по големина корт и се очаква да стартира поне час след полунощ.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Ще се омъжиш ли за мен?": Григор Димитров получи предложение за брак от фенка Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook