"Ще се постарая да не се повтаря": Алкарас се извини за гневните си изблици в Синсинати

от в 15:53 на 18.08.2024
Елеонора Александрова

Карлос Алкарас винаги е имал репутацията на един от най-големите спортсмени в света на тениса и неслучайно той е последният тенисист, спечелил наградата "Стефан Едберг" (която се дава на играча, показал най-голямо спортсменство през сезона). 

Във втория кръг на турнира в Синсинати обаче видяхме испанеца в необичайна светлина. В третия сет от двубоя си срещу Гаел Монфис, при резултат 3:1, световният номер 3, който се намираше в позицията на губещ, счупи ракетата си. След поражението си в първия си мач от Олимпийските игри в Париж насам бившият номер 1 бе много самокритичен, описвайки мача си срещу "Ла Монф", като "най-лошият в своята кариера".

Ден след случилото се в Охайо, Карлитос изпозлва социалните мрежи, за да се извини за своето поведение и даде обещание, че занапред ще се постарае да не го виждаме повече в подобна светлина:

"Бих искал да се извиня за вчерашното си поведение, защото то не беше добро и такива неща не трябва да се случват на корта. Аз съм човек, нервите се натрупаха и понякога е много трудно да ги контролирам, когато напрежението е толкова голямо. Ще се постарая това да не се повтори" - допълни младият талант.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще се постарая да не се повтаря": Алкарас се извини за гневните си изблици в Синсинати Елеонора Александрова
Теми:  
atp | карлос алкарас | новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook