"Ще си по-щастлив в топ 400, отколкото в топ 10": Рубльов в разговор с 12-годишното си "Аз"

от в 22:01 на 23.09.2024
Елеонора Александрова

Андрей Рубльов направи обръщение към 12-годишното си "Аз" в трогателно видео за канала на ATP. Световният номер 6, който е добре познат, като един от най-емоционалните играчи в Тура, говори доста философски за живота или по-конкретно за щастието в него, давайки съвети на по-младата версия на себе си за това как да се справя с трудностите по пътя си.

В клипа са показани кадри от най-добрите и емоционални моменти в кариерата на руснака, както и такива от детските му години, а накрая виждаме как монтажистите са използвали девиза на ATP тура, но са го промени от "Това е тенисът" на "Това е Андрей".:

"Здравей, мой малки приятелю! Надявам се, че сега се връщаш вкъщи, за да гледаш анимации по Nickelodeon. Просто съм тук, за да ти дам малко съвети.

Когато станеш част от топ 100 в света, ще си мислиш, че ако влезеш сред първите 10 и спечелиш всичко, то това ще те направи по-щастлив. Всъщност ще бъдеш много по-щастлив, когато тепърва навлизаш в тениса и си в топ 400 на света, спрямо когато вече имаш всичко. Това, което ще научиш е, че успехът не е нещото, което те прави щастлив. Щастието зависи само и единствено от теб.

Когато имаш трудни избори, послушай себе си и избери това, което смяташ, че е най-правилно. Трудните моменти са неизбежни, но можеш да ги преодолееш, ако си в мир със себе си, защото така те няма да могат да ти повлияят толкова много. Всичко зависи от теб, стига да искаш наистина да го промениш. Бъди щастлив и добър, мой малки приятелю!" - завърши Рубльов.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще си по-щастлив в топ 400, отколкото в топ 10": Рубльов в разговор с 12-годишното си "Аз" Елеонора Александрова
Теми:  
atp | андрей рубльов | видео | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook