Ще си сменя ли ракетата Роджър Федерер? (видео)

от в 02:08 на 22.07.2019
В
В социалната мрежа ,,Twitter” от официалния профил на марката тенис ракети ,,Wilson”, с които играят Роджър Федерер, Григор Димитров, Стефанос Циципас и редица други, беше публикувано любопитно видео, свързано именно с един от посланиците на компанията в лицето на неостаряващия ,,Маестро”.

В клипчето швейцарецът тренираше с новата ,,Clash” серия на Wilson, а първоначално в публикацията бе отправен въпросът ,,Сменя ли Роджър Федерер към Clash?” Веднага отдолу все пак последва отговор, който гласеше:

,,Не. Той ще продължи да използва своята Pro Staff RF97, но като предан партньор на марката той винаги изпробва по време на игра и ни осигурява своята оценка относно всичките ни най-нови иновации!”

След като Федерер загуби финала на Уимбълдън от Новак Джокович в един от най-добрите мачове за всички времена, швейцарецът сподели, че ще пропусне надпреварата от серията ,,АТР Мастърс 1000” в Канада. Това означава, че ние ще можем да видим ,,Маестрото” най-рано в Синсинати, като Роджър най-вероятно ще излезе на корта именно със своята Pro Staff RF97... Или пък не?

Ето и видеото от кратката тренировка на Федерер с новата ракета на Wilson: 

https://twitter.com/WilsonTennis/status/1152695284369170433?s=20

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ще си сменя ли ракетата Роджър Федерер? (видео) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook