"Ще ти счупя главата": Муте вкуси от собственото си лекарство в Уинстън-Сейлъм (видео)

от в 00:26 на 22.08.2024
Елеонора Александрова

Корентен Муте се замеси в поредната спорна ситуация на корта. Световният номер 68 бе в центъра на събитията и в тазседмичната ATP надпревара в Уинстън-Сейлъм, където в първия кръг на турнира, французинът се изправи срещу представителя на Колумбия и настоящ номер 236 - Николас Мехия.

Мачът завърши с успех за по-високоранкирания тенисист - 7:6(5) 6:1. След финалната точка на седмия гейм от първия сет, завършил в полза на бившия представител на Муте, скандалният левичар изглеждаше видимо недоволен от поведението на съперника си, който явно го е накарал да вкуси от собственото си лекарство.

1/8-финалистът от Ролан Гарос се обърна към съдията по време на почивката, заявявайки как опонентът му го заплашил с това, че ще му счупи главата след въпросното разиграване. Стигна се до появята на супервайзера, но действия срещу Мехия не бяха предприети, защото официално лице прецени, че обидата не е насочена към самия Муте.

След успеха си срещу Мехия, французинът не пропусна да сподели мислите си около случилото се и в социалните мрежи. "Изглежда вече няма значение какво бива казвано, а кой в крайна сметка го казва" - написа световният номер 68, според когото неговият съперник е трябвало да бъде незабавно дисквалифициран.

Припомняме ви, че именно Муте през миналата година налята на бой на нашия Адриан Андреев след загубата си от него в Орлеан и това доведе до изключването му от Френската федерация по тенис.

Източник: Punto De Break 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще ти счупя главата": Муте вкуси от собственото си лекарство в Уинстън-Сейлъм (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | корентен муте | любопитно | Уинстън-Сейлъм

Коментари





Следвайте ни в Facebook