"Ще трябва да попитате нея дали е дошла заради мен": Медиите "събраха" Алкарас и Радукану

от в 14:03 на 16.07.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас беше поставен в неудобна позиция по време на пресконференцията си след финала на Уимбълдън. Испанските журналисти очевидно изчерпаха темата около триумфа на техния сънародник над Новак Джокович и решиха да го провокират с въпрос за присъствието на Ема Радукану в трибуните. Испанецът неведнъж е показвал симпатиите си към бившата шампионка от US Open, като не пропуска да хареса почти всяка една нейна публикация в социалните медии.

Самата Радукану беше казала, че Алкарас завинаги ще остане в нейното сърце, след като Карлитос се поинтересува от нейното състояние през миналата лято, когато бившата номер 10 премина през две последователни операции. Всичко това провокира медиите да се поинтересуват дали Радукану е дошла специалано заради Алкарас на трибуните, имайки предвид, че наскоро се раздели с милиардерския син Карлос Агостинели.

"Не мога да ви кажа. Предполагам, че доста хора биха дошли, за да наблюдават финала на Уимбълдън. С Новак винаги правим невероятни битка, така че определено е потенциално много красив тенис мач, който си струва да се види. Освен това тя живее в Лондон и е съвсем нормално да присъства. Аз също не бих пропуснал финал от Големия Шлем, ако имахме подобен турнир в Мурсия. Ще трябва да попитате нея дали е дошла заради мен, но се надявам да се е насладила на финала" - отвърна 4-кратният "мейджър" шампион на провокативното питане.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще трябва да попитате нея дали е дошла заради мен": Медиите "събраха" Алкарас и Радукану Калоян Соколов
Теми:  
ема радукану | карлос алкарас | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook