"Ще викам за теб на финала": Сърдечният начин, по който Алкарас поздрави Синер за победата

от в 15:55 на 01.04.2023
Калоян Соколов

Карлос Алкарас и Яник Синер се очертава да бъдат големите лидери на следващото поколение и съперничеството им обещава да бъде повече от епично, съдейки по първите шест срещи помежду им, които почти винаги са гарнирани с изключителен тенис и сериозна доза драматизъм. Още по хубавото е, че двамата младоци към момента са все още в прекрасни отношения и не позволяват техните битки на корта да повлияят негативно на приятелството им.

Самият световен номер едно признава, че често се чува по телефона с Яник и се смее много в неговата компания, а изглежда в думите му няма и капка фалш, съдейки по страхотния поздрав на мрежата, който последва след полуфиналния двубой между него и Синер в Маями.

Защитаващият шампион по никакъв начин не се отдаде на негативните емоции от загубата и поздрави изключително сърдечно италианеца, като го прегърна и промълви следното:

"Давай, човече! Спечели тази титла. Ще викам за теб на финала" - обърна се Карлитос към своя опонент, който му благодари и определено тази сцена може да ни покаже, че бъдещето на тениса е в добри ръце.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Ще викам за теб на финала": Сърдечният начин, по който Алкарас поздрави Синер за победата Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алакрас | маями | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook