Щруф изхвърли миналогодишния шампион Хачанов в тежък сблъсък; Шаповалов и Де Минор също продължават

от в 18:51 на 29.10.2019
В


Ян-Ленард Щруф поднесе първата изненада за днешния ден на кортовете в Берси след като отстрани Карен Хачанов в три сета с 7:6(3) 3:6 7:5. Срещата между двамата беше на изключително високо ниво и въпреки че непредизвиканите на корта преобладаваха, то това не попречи на качеството на двубоя, а тежките разигравания от дъното успяваха да спрат дъха на зрителите.



Така Хачанов не само че загуби сериозна доза точки за ранглистата, след като имаше да защитава титла от миналия сезон, то той и завърши сезона по един наистина кошмарен начин, с тежка загуба.

В друг двубой от ранните часове днес финалистът от Базел - Алекс Де Минор започна по прекрасен начин и тази седмица надделяяайки с категоричното 6:1 6:4 над Ласло Джере. Австралиецът демонстрира играта си от финала в Базел отново, а този път след като срещу него не баше Федерер, а Джере, то Алекс не срещна никакви трудности да прати срещата в актива си и така да си гарантира място във втори кръг.



Жил Симон нямаше късмета да приключи сезона по желания начин и бе принуден да се откаже поради възникнала травма още при 2:2 срещу младия Денис Шаповалов. Местният тенисист даде всичко от себе си, ала болката му бе твъде силна и без сериозна игра даде на канадския си опонент гарантирано място в следващия кръг.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Щруф изхвърли миналогодишния шампион Хачанов в тежък сблъсък; Шаповалов и Де Минор също продължават В

Коментари





Следвайте ни в Facebook