Щруф изненада Гофен; Медведев се справи с Бедене

от в 21:08 на 25.08.2020
Диана Андреева


Ян-Ленард Щруф поднесе първата изненада за днешния ден, отстранявайки финалиста на Nitto ATP Finals 2017 Давид Гофен. След трисетов сблъсък, продължил малко повече от два часа, германецът успя да се наложи с 6:4 3:6 6:4.

Щруф показа много стабилна и агресивна игра от основната линия, поддържайки високо темпо през целия двубой, докато Гофен бе по-непостоянен и не съумя да отвърне на натиска.

Щруф

Благодарение на днешната си победа, германският тенисист си осигури участие в 1/4-финалите на турнира за първи път в своята кариера, като утре му предстои двубой срещу победителя измежду Новак Джокович и местния състезател Тенис Сандгрен.

Данийл Медведев също записа успех през днешния ден - руснакът отново не загуби сет, като се наложи с 6:3 6:3 над представителя на Словения Алиаж Бедене.

Щруф

По време на втория сет Бедене се ядоса, след като загуби точка, и отпрати една от топките към празните трибуни. Независимо че ударът бе много лек, на пътя му се озова един от операторите, което принуди супервайзърите да дойдат.

След като ситуацията бе обсъдена, отговорните лица прецениха, че Бедене не заслужава да бъде отстранен от срещата, затова словенецът се размина само с предупреждение.

https://twitter.com/Dimonator/status/1298289667222183937?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Щруф изненада Гофен; Медведев се справи с Бедене Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook