Щруф се справи с Чекинато; Алиасим започна с труден успех на Кьолн II

от в 12:21 на 22.10.2020
Диана Андреева

Без никакви затруднения, Ян-Ленард Щруф се справи с Марко Чекинато на старта в Кьолн II. Миналата седмица германецът показа доста слаба игра, отпадайки още в началото на турнира, но за сметка на това вчера беше почти безпогрешен и така след 6:3 6:1 спечели срещата.

Следващ съперник на Щруф ще бъде световния номер 56 Йошихито Нишиока, като мачът им ще започне около 20:20 часа българско време. Единствения двубой по между им се случи преди около година в Париж, където макар и трудно, германецът успя да се наложи с 4:6 7:5 6:2.

В днешния си двубой Щруф се нуждаеше от малко по-малко от 60 минути, за да се справи със своя опонент, като той не остави почти никакви шансове на своя противник, отстъпвайки му едва четири гейма.

В друга среща от деня младият Феликс-Оже Алиасим, който миналата седмица игра финал на същите кортове в германския град, записа труден успех над Игор Герасимов. Макар че загуби първия сет, канадецът успя да се съвземе и след 4:6 7:6(2) 7:6(4), затвори мача в своя полза. На 1/4-финалите Алиасим очакма победителя в двубоя между Ян-Ленард Щруф и Йошихито Нишиока.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Щруф се справи с Чекинато; Алиасим започна с труден успех на Кьолн II Диана Андреева
Теми:  
феликс оже-алиасим | ян-ленард щруф

Коментари





Следвайте ни в Facebook