Шварцман и Колшрайбер с победи в Мюнхен

от в 21:55 на 30.04.2019
В
Диего Шварцман победи играещия силно на клей Беноа Пер след 7:5 1:6 6:1 в мач, продължил един час и 41 минути.

Срещата започна равностойно, а двамата спасиха по четири брейкбола, преди да се стигне до 3:3, но за сметка на това после допуснаха по един пробив, за да може в крайна сметка отново да се изравнят при 4:4.



След нов отразен брейкбол обаче Шварцман дръпна, а след втори пробив в рамките на тази част в негова полза той затвори и сета.

Втората част принадлежеше изцяло на Беноа, който играеше изключително устремено, бидейки и значително по-категоричен на първи сервис, а след три реализирани пробива французинът изравни в отделните части.

В третия сет нещата обаче се промениха отново напълно, защото след като Пер загуби още откриващото си подаване на нула, в крайна сметка след нови два брейка и изключително убедителна игра на Шварцман, аржентинецът се добра до победата.



Филип Колшрайбер беше категоричен и за по-малко от един час и 20 минути надделя над италианеца Андреас Сепи. Германецът демонстрира сериозните си качества и след 6:2 7:5 се класира за осминафиналите.

През първата част именно Колшрайбер беше по-активният и губейки едва девет точки в първите шест гейма на двубоя, той на бърза ръка поведе с 5:1, а впоследствие и затвори частта с 6:2.



Във втория сет двамата бяха по-равностойни, като трудно някой взимаше преднина и въпреки че Сепи беше едва на точка от завоюването на втория сет при 5:4, Филип намери начин да запази съмообладание. В крайна сметка германецът не само че се спаси от опасността, а отбелязвайки и три поредни гейма се добра до завършване на мача.

В следващия кръг съперник на Колшрайбер ще бъде намиращият се в слаба форма напоследък и поставен под номер две - Карен Хачанов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шварцман и Колшрайбер с победи в Мюнхен В

Коментари





Следвайте ни в Facebook