Шварцман победи Пея в три сета; Фриц с нова категорична победа

от в 08:57 на 03.08.2019
В
Диего Шварцман беше много концентриран и успя да надделее над правещия най-силния сезон в кариерата си - Гидо Пея,след 6:3 3:6 6:1.

Очаквано, двубоят между двамата беше вълнуващ за наблюдаване и зрителите можеха да се насладят на дълги разигравания и вълнуващи сервис геймове. Все пак първият сет изигра много важна роля в сблъсъка между двамата, защото деветте гейма в него се играха за общо час и пет минути, а Диего се оказа по-уверен и въпреки че му трябваха пет сетбола, нисичкият тенисист все пак се оказа по-корав и поведе в резултата.



Гидо хвърли всички усилия в това да изравни и съумя да постигне това, ала впоследствие, видимо бидейки по-уморен, той разстрои силно играта си в решителната част и след сериозното количество грешки от ракетата му той предаде срещата безславно в третия сет, въпреки че Диего не успя да повиши нивото си значително.



Опонент на аржентинеца на финала ще бъде друг играч, показващ изключителни качества през последните седмици - Тейлър Фриц. Американецът за пореден път показа умната си и уверена игра и след категоричното 6:3 6:2 срещу Раду Албот се класира за втори пореден финал в рамките на една седмица.

Днес младокът бе изключително концентриран, като Тейлър пласираше по страхотен начин своите бекхенди, а същевременно и изграждаше изключително прецизни атаки от форхенд. Отгоре на всичкото Фриц стабилизира значително и началния си удар, като всичко това помогна на американеца да вземе превес още в първите минути на срещата и диктувайки играта до самия ѝ край, той не даде никакви шансове на молдовския си опонент.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шварцман победи Пея в три сета; Фриц с нова категорична победа В

Коментари





Следвайте ни в Facebook