Шварцман надделя над Оже-Алиасим и ще спори със Зверев за титлата в Кьолн 2

от в 02:04 на 25.10.2020
Марк Хаджижеков

Вторият поставен в основната схема на турнира Кьолн 2 - Диего Шварцман, се класира за финала на надпреварата, надделявайки над финалиста от миналата седмица в немския град - Феликс Оже-Алиасим. Така след крайното 6:4 5:7 6:4 аржентинецът си осигури финален сблъсък с поставения под номер едно в турнира и шампион от миналата седмица - Александър Зверев. 

Диего се намираше „в зоната” още от началото на мача, пробивайки рано, като дребничкият аржентинец така и не допусна рибрейк, което му позволи да поведе в отделните части на двубоя. 

Във втория сет все пак Феликс вдигна оборотите, за да направи срещата далеч по-оспорвана, като все пак Шварцман отново се поздрави с пробив на сметката си. Вторият поставен дори имаше лукса да сервира за успех в последователни части при 5:4, но Оже-Алиасим отново демонстрира завидна непримиримост, като млдокът не само че достигна до връщане на пробива, ами впоследствие спечели и още един гейм от ретур, за да изравни резултата в сетовете. 

В третата част началният сюжет от предходните две се повтори, като Диего отново потегли с аванс от ранен пробив, но подобно на първия сет, така и в заключителния такъв аржентинецът не изпусна аванса си, като по този начин деветият в света се класира за финала на Кьолн 2. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шварцман надделя над Оже-Алиасим и ще спори със Зверев за титлата в Кьолн 2 Марк Хаджижеков
Теми:  
александър зверев | диего шварцман | кьолн 2 | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook