Швьонтек с катеторична победа; квалификантката Сандерс с поредна победа

от в 13:37 на 24.02.2021
Диана Андреева

Ига Швьонтек се справи с представителката на домакините Мадисън Инглиш - 6:1 6:3. Шампионката на Ролан Гарос 2020 не показва най-убедителната си игра в последните си няколко мача, но днес полякинята бе много стабилна и без да среща почти никакви затруднения след 73 минути се поздрави с успех.

Следващата опонентка на Швьонтек е американката Даниел Колинс, която по-рано днес изненада поставената под номер едно в надпреварата и водачка на световната ранглиста - Ашли Барти.  

Неочаквана победа записа и Сторм Сандерс, след като се наложи над седмата поставена Юлия Путинцева. Въпреки че загуби сет, квалификантката съумя да измъкне срещата в своя полза - 6:4 5:7 6:1. В следващия кръг представителката на домакините ще се изправи срещу ново трудно препятствие, а именно 12-та в света Белинда Бенчич.

След като вчера изненада Айля Томлянович, днес Сандерс излезе на корта още по-уверена и точно това бе ключовото в представянето й днес. Постоянство във всеки един аспект от играта й и позволи след близо два часа и половина да се класира сред най-добрите осем в турнира. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Швьонтек с катеторична победа; квалификантката Сандерс с поредна победа Диана Андреева
Теми:  
Аделаида | ига швьонтек | юлия путинцева

Коментари





Следвайте ни в Facebook