Симон-Антони Иванов е последният български представител на турнира в Созопол!

от в 17:37 на 16.09.2021
Диана Андреева

Симон-Антони Иванов е последният български представител на ITF турнира, състоящ се в Созопол. В надпреварата се включиха голям брой наши представители, ала само Иванов намери място в 1/4-финалната фаза. Днес той надигра състезател, класиран извън първите 1000 на световната ранглиста със 7:6(1) 6:0. Така Симон-Антони продължава убедителното си представяне в събитието, където подкрепян от своите сънародници по трибуните показва наистина високо ниво през последните няколко дни. 

В турнира страната ни имаше общо двама поставени състезатели - Габриел Донев и Симон-Антони Иванов. Но ранното поражение на Донев възложи отговорната засача България да има представител в заключителните фази изцяло на Иванов. Но днес, макар и да започна по-бавно, Симон-Антони пласираше топката перфектно по ъглите на корта и не оставяше на своя противник шанс да се противопстави. 

В следващия етап от турнира, състоящ се в Созопол, Симон-Антони Иванов очаква друг тенисист, класиран извън първите 1000 на надпреварата. Става въпрос за Раян Джеймс Стори. Представителят на Великобритания е на 23-годишна възраст и към момента не се намира в най-добрия период от кариерата си, защото поради известни проблеми, той отстъства от корта в продължение на повече от една календарна година. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Симон-Антони Иванов е последният български представител на турнира в Созопол! Диана Андреева
Теми:  
габриел донев | итф турнир в созопол | симон антони-иванов | тенис турнир в созопол

Коментари





Следвайте ни в Facebook