Симон-Антони Иванов се класира за първия си полуфинал през своята кариера!

от в 13:28 на 07.05.2021
Калоян Соколов

Симон-Антони Иванов продължава с невероятното си представяне на фючърса в Кайро, където стартира от пресявките, а вече е полуфиналист! 20-годишният българин надигра с 6:3 1:6 6:1 ирландеца Саймън Кар, който се намира с над 400 позиции пред него в световната ранглиста и така намери място във финалната четворка на турнира. Там негов опонент ще бъде един измежду талантливия американец Оливър Крофърд и нашия Габриел Донев, а всички ние се надяваме да видим сблъсък между родните ни представители.

Иванов започна чудесно, след като като поведе с 3:0 гейма за по-малко от 10 минути игра. Поставеният под номер пет спечели следващото си подаване, но сънародникът ни впоследствие пое изцяло инициативата и спечели безпроблемно първата част. Вторият сет се разви напълно реципрочно, защото Кар успешно обърна развитието на срещата и безпроблемно достигна до паритет в общия резултат.

Третият сет отново стартира трудно за нашето момче, на което му се наложи да спасява две последователни точки за пробив, само че младокът показа здрави нерви и оттам насетне не остави никакви шансове на значитено по-висококласирания си опонент, а по този начин ще играе за влизане в първи финал през своята професионална кариера!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Симон-Антони Иванов се класира за първия си полуфинал през своята кариера! Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | Кайро | Обзори | симон-антони иванов | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook