Симона Халеп бе принудена да се оттегли от турнира в Синсинати!

от в 05:05 на 19.08.2021
Диана Андреева

Симона Халеп отсъства от професионалната сцена в продължение на повече от три месеца след като получи неприятна контузия. Румънката постепенно се възстанови и успя да се завърне под светлината на прожекторите, макар и да претърпя сериозен спад в световната ранглиста, но силите й достигнаха до изиграването на едва два мача, преди отново принудително да се оттегли от Тура.

В първи кръг на Western and Southern Open Халеп надигра Магда Линет, като играта й изглеждаше много уверена и на достатъчно високо ниво, за да може да направи очакванията към резултатите на бившата световна номер едно големи. Но изглежда физическото й състояние далеч не е толкова добро и румънката е принудена да прекрати участието си в надпреварата, защото така е била посъветвана от медицинските специалисти. Повече около състоянието си и плановеге си за остатъка от сезона Симона сподели в Twitter, а ето какво точно написа тя:

"Колкото и да ми е неприятно, трябва да ви съобщя, че проведеният тази сутрин преглед от медицински лица показа, че имам известни проблеми в областта на крака и ще бъде прекалено рисковано да изляза на корта през днешния ден. Ще си взема известно времи почивка и ще направя всичко по силите си, за да се възстановя за US Open.", завърши Халеп. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Симона Халеп бе принудена да се оттегли от турнира в Синсинати! Диана Андреева
Теми:  
симона халеп | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook