Симона Халеп се отказа от надпреварата в Маями!

от в 20:57 на 27.03.2021
Мирела Николова

Тазгодишното издание на Miami Open е лишено от участието на редица топ състезатели, сред които са представителите на Голямата тройка, Доминик Тийм и Серина Уилямс. През днешния ден една от основните фаворитките за титлата във Флорида - Симона Халеп, също обяви оттеглянето си от надпреварата поради контузия в дясното рамо, която я измъчва още отпреди началото на турнира. Румънката бе поставена под номер 3 в схемата и почиваше на старта, а във втори кръг се справи с Каролин Гарсия в трисетов мач, продължил близо 2 часа, след който призна, че е доста разтревожена за състоянието си.

Новината за отказването сподели самата Халеп в профилите си в социалните мрежи, а ето и нейното официално съобщение:

"Много съжалявам, че трябва да се оттегля от по-нататъшното си участие на сингъл и двойки на турнира в Маями, но контузията ми не ми позволява да играя по начина, по който очаквах. Тъжно ми е, че не мога да продължа, тъй като исках да дойда тук, да дам всичко от себе си и да изиграя голям брой мачове, но за съжаление, не мога. Надявам се догодина да се завърна здрава и по-добра. 

Искам да изкажа огромните си благодарности на организаторите на Miami Open, както и на WTA за всичките им усилия за организирането на това страхотно събитие и старанието им да ни накарат да се чувстваме в безопасност."

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Симона Халеп се отказа от надпреварата в Маями! Мирела Николова
Теми:  
wta | маями | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook