Синер и Хачанов с двусетови победи в Марсилия

от в 20:20 на 10.03.2021
Диана Андреева

Бавно начало, но убедителен край класираха Яник Синер за 1/4-финалите на турнира в Марсилия. Младият италианец се справи с друг представител на следващото поколение, а именно 20-годишния Уго Гастон. Малко над 60 минути бяха нужни на Синер да сложи край на мача - 6:4 6:1, а следващото препятствие по пътя му ще бъде победителят измежду Игор Герасимов и Даниил Медведев.

Двубоят започна равностойно, а на моменти Барер бе по-убедителния тенисист на корта. Французинът дори съумя да върне допуснатия брейк в осмия гейм, но нов пробив в полза на Синер осигури на младока преднина в отделните части.

Вторият сет започна чудесно за Яник, който бързо излезе напред в резултата. Възползвайки се от грешките на своя опонент, италианският тенисист се нуждаеше от малко по-малко от 30 минути, за да може да затвори срещата в своя полза.

В друга среща от деня Карен Хачанов победи Макензи Макдоналд. Независимо че не загуби нито един сет, руснакът далеч не показа най-добрата си игра. Хачанов допусна немалко грешки, но все пак съумя да затвори срещата в своя полза със 7:6(4) 6:4. В следващия етап от турнира световният номер 21 очаква Матю Ебдън, който по-рано се справи с Емил Русоовари - 6:2 6:2.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер и Хачанов с двусетови победи в Марсилия Диана Андреева
Теми:  
грегоар барер | карен хачанов | макензи макдоналд | марсилия | тенис турнир в марсилия | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook