Синер потрепери в началото, но пое нещата в свои ръце и надви изненадата на турнира в Маями!

от в 23:41 на 26.03.2024
Елеонора Александрова

Миналогодишният финалист на Маями Оупън, Яник Синер, продължава успешно кампанията си в надпреварата. Макар и италианецът все още да изпитва леки колебания във Флорида. Днес той срещна световния номер 66, Кристофър О'Конъл, побеждавайки го с 6:4, 6:3, а на четвъртфиналите го очаква една от изненадите на турнира Томаш Махач.

Австралиецът шокира опонента си с пробив още в първия гейм. При следващите подавания обаче световният номер 3 се окопити, предизвиквайки сериозно сервис играта на аутсайдера. Ефектът от агресивната игра на италианеца си пролича при 4:3, когато с лекота спечели подаването от началния удар на О'Конъл. Този момент се оказа ключов за развитието на сета и южнотиролецът напомни на себе си, спечелвайки следващите 3 гейма.

Действащият шампион на Аустрелиън Оупън продължи със силната си игра от края на първия сет и в началото на втория, като този път той бе онзи, който проби сервиса на опонента си. Това бе повече от достатъчно за Синер да бъде в ролята на фаворит в тази част на срещата и поддържайки успешно преднината си до самия край, той спечели и този сет с 6:3.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер потрепери в началото, но пое нещата в свои ръце и надви изненадата на турнира в Маями! Елеонора Александрова
Теми:  
atp | кристофър о'конъл | маями | Обзори | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook